(+30) 2410.623.192-4

Συνεργασια με την Υδατωρ Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία της Υδάτωρ Α.Ε. με την Εξαρχόπουλος Energy Systems A.E.

 

Η Υδάτωρ Α.Ε. και η Εξαρχόπουλος Energy Systems A.E. ανακοινώνουν τη συνεργασια τους για την επίσημη διανομή των προϊόντων Lowara στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Οι δύο εταιρείες με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τη σημασία της επένδυσης σε νέες τεχνολογίες και υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας προϊόντα, όπως αυτά της Lowara, μέλους του διεθνούς φήμης και δυναμικής εμπορικού σήματος της Xylem.

—————————————————

Σχετικά με την εταιρεία Υδάτωρ Α.Ε.

Η Υδάτωρ Α.Ε., κορυφαίος προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης νερού και λυμάτων, διαθέτει από το 1969 στην ελληνική αγορά, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, τελευταίας τεχνολογίας, υψηλών προδιαγραφών και καινοτόμου σχεδιασμού.

Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις του κλάδου, επενδύει σε ¨έξυπνες” λύσεις και παρέχει στους συνεργάτες της προϊόντα και τεχνογνωσία εταιρειών παγκόσμιου βεληνεκούς.

 

Σχετικά με την εταιρεία ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ Energy Systems A.E.

Από το 1966, η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ Energy Systems A.E., δραστηριοποιείται στον κλάδο των ειδών θέρμανσης, κλιματισμού, ζεστού και κρύου νερού. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς της Κεντρικής Ελλάδας, με επενδύσεις σε ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις θέρμανσης. Όραμα της εταιρείας αποτελεί η τεχνική υποστήριξη και παροχή διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων στους συνεργάτες της, κάνοντάς τους πιο ανταγωνιστικούς στην αγορά.

npapageorgiou

About npapageorgiou