(+30) 2410.623.192-4

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
15_ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ2
15_ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ4_556Χ200

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ Energy Systems ΑΕΒΕ, βρίσκεται στην διάθεση των συνεργατών της, προκειμένου να τους υποστηρίξει σε κάθε έργο τους.

Η ομάδα των Μηχανικών μας που απαρτίζει το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης είναι η δική σου ομάδα.

Τεχνικές πληροφορίες και κατασκευαστικές τεχνικές  για όλα τα προϊόντα μας, πλέον είναι διαθέσιμα για τους συνεργάτες μας με ένα τηλέφωνο!

ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

01_ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ3_ΜΑΥΡΟ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Τεχνική Υποστήριξη Έργων Φυσικού Αερίου.

Η ομάδα μας, με την πολυετή της πείρα είναι σε θέση να σας υποστηρίξει τους συνεργάτες της σε θέματα μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης φυσικού αερίου του έργου σας ανεξαρτήτου μεγέθους!

03_ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ_ΜΑΥΡΟ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η ομάδας μας έχοντας πιστοποιηθεί σε θέματα μελέτης και εγκατάστασης ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού από την UPONOR, είναι σε θέση να σας υποστηρίξει σε θέματα μελέτης και εγκατάστασης ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού για κάθε έργο σας.

Τέλος, Μηχανικός της ομάδας μας, εντελώς δωρεάν, γίνεται ο Μηχανικός σας στο έργο, καθώς μεταβαίνουμε στο έργο σας όποτε το ζητήσετε για να σας παρέχουμε επιτόπου διευκρινήσεις και τεχνικές πληροφορίες.

Παρέχεται 10 ετή εγγύηση στους UPONOR σωλήνες και εξαρτήματα -όπως καθορίζονται στην Εγγύηση των Διεθνών Πωλήσεων Uponor.

12_ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Για οποιοδήποτε έργο κεντρικής θέρμανσης, ανεξαρτήτου μεγέθους, η ομάδας είναι σε θέση να σας υποστηρίξει τόσο τεχνικά όσο και μελετητικά.

Από την διαστασιολόγηση του δικτύου έως την κατάλληλη επιλογή των υλικών, η ομάδα μας είναι η δική σας ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης!

18_ΣΠΛΙΤΑΚΙ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Παρέχουμε για τους συνεργάτες μας πλήρη τεχνική υποστήριξη αντλιών θερμότητας των TOSHIBA & CARRIER.

Από την διαστασιολόγηση, έως και την ενεργοποίηση των αντλιών, είτε πρόκειται για θέρμανση, είτε για ψύξη – κλιματισμό, είτε για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, η ομάδας αποτελεί την ομάδα υποστήριξής σου!

21_ΦΒ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Η ομάδα μας, παρέχει στους συνεργάτες της, πλήρη τεχνική υποστήριξη σε θέματα εγκατάστασης, διαστασιολόγησης, μελέτης και συντήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

Τέλος κατόπιν ζήτησης, η ομάδα μας σας παρέχει μελέτες εξοικονόμησης και βιωσιμότητας για τους πελάτες σας.