(+30) 2410.623.192-4

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ – ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ – ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ – ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Μεγάλος νικητής του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, κατόπιν της κλήρωσης της 1ης Οκτωβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην Γιάννουλη Λάρισας, ήταν ο κ. Γκαντόγλου Στέργιος.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ - ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥΟ κος Γκαντόγλου,  παρέλαβε το δώρο του, μία μπαταρία ZIPPONI σειράς ARA/AA601 CR. Μην χάνετε την ευκαιρία να κερδίσετε υπέροχα δώρα, και να μπείτε στην κλήρωση αυτού του μήνα! Πληροφορίες και όροι συμμετοχής του διαγωνισμού εδώ!

Image5

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ZIPPONI

Η ποιότητα είναι στυλ!

zipponiΑυτό είναι το χαρακτηριστικό που μετατρέπει μία απλή μπαταρία σε μπαταρία ZIPPONI. Κατασκευασμένες στην Ιταλία, η ZIPPONI, υπογράφει τις πιο όμορφες μπαταρίες με ένα μοναδικό σχεδιασμό, που είναι η έκφραση του καθαρού Ιταλικού στυλ. Τα προϊόντα της ZIPPONI, είναι λειτουργικά και ταυτόχρονα κομψά. Παράγονται από τα καλύτερα υλικά και είναι κάτω από την εγγύηση του ομίλου WTS.
Η ZIPPONI, εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας UNI EN ISO 9001:2000 VISION και σειρά δοκιμών και ελέγχων σε όλη τη γραμμή παραγωγής:

  • Έλεγχος σύνθεσης υλικών
  • Πάχος χρωμίου
  • Αντίσταση στη διάβρωση
  • Τεστ υδραυλικής, στατικής και δυναμικής ικανότητας

Η ZIPPONI είναι μία μάρκα του ομίλου WTS. Αυτό σημαίνει αξιοπιστία, ασφάλεια, εμπειρία και γνώση των διεθνών απαιτήσεων. Αξίες όπως ποιότητα, εξυπηρέτηση και στυλ είναι η βάση της φιλοσοφίας του ομίλου WTS.

exarhopoulos

About exarhopoulos

ΗΓΓΗΓΦΗ