(+30) 2410.623.192-4

Περιγραφη εργου

Η ανέγερση του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Λάρισας έγινε με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές υλικών. Εξωτερική θερμομόνωση, εξωτερικά κουφώματα υψηλής ενεργειακής κλάσης και χρήση ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού. 

Ποιοτικη Υπεροχη UPONOR

Παρέχουμε λύσεις κλιματισμού εσωτερικού χώρου, από εννοιολογικό σχεδιασμό (concept design) και προσομοιώσεις έως ενεργειακές μελέτες σκοπιμότητας για ολόκληρα κτίρια.

Η δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος μέσα σε εμπορικές ή δημόσιες δομές αποτελεί κρίσιμο σχεδιαστικό και κατασκευαστικό παράγοντα.

Τα συστήματα ακτινοβολίας της Uponor προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα:

  • Δυνατότητα ελέγχου και μεταβολής της θερμοκρασίας με ακρίβεια, σε διαφορετικά δωμάτια, περιοχές ή ζώνες σε όλη την έκταση ενός κτιρίου.
  • Πιο αθόρυβα από τα συστήματα εξαναγκασμένης ροής αέρα, παρέχουν ικανοποιητική ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου και εμποδίζουν την κυκλοφορία της σκόνης και των αλλεργιογόνων στον αέρα.
  • Εξοικονομήστε χώρο δαπέδου, εξαλείφοντας την ανάγκη εγκατάστασης μηχανικού εξοπλισμού στην κλιματιζόμενη περιοχή.

Η εταιρεία μας με την Uponor δημιουργεί συστήματα κλιματισμού εσωτερικού χώρου, κατά παραγγελία, για οποιεσδήποτε κλιματικές συνθήκες. Όπως αποδεικνύουν εκατοντάδες αναφορές παγκοσμίως, τόσο η θέρμανση όσο και η ψύξη με ακτινοβολία εκμεταλλεύονται την ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας των σκυρόδετων δαπέδων ή των δαπέδων με στρώση επιχρίσματος, για τη θέρμανση και την ψύξη ενός κτιρίου. Στη θέρμανση με ακτινοβολία, η ενέργεια απομακρύνεται από τη θερμαινόμενη επιφάνεια, περιβάλλοντας τους ανθρώπους με θερμότητα. Στην ψύξη με ακτινοβολία συμβαίνει το αντίθετο, με την ενέργεια να κινείται προς την ψυχόμενη επιφάνεια, μειώνοντας τη θερμοκρασία του αέρα. Η Uponor σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε και τα δύο συστήματα σε μία εγκατάσταση, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε το σύστημα όλο τον χρόνο, όπως επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες, οι εποχές και το κλίμα. Αθόρυβα, αποτελεσματικά, βιώσιμα – και αόρατα Δεν μπορείτε να δείτε τι συνεισφέρει η Uponor στην ποιότητα ενός κτιρίου και δεν μπορείτε να το ακούσετε – αλλά μπορείτε να το αισθανθείτε. Είναι η ξεχωριστή γοητεία της προηγμένης τεχνολογίας που διατηρεί την ποιότητα της ζωής σταθερά υψηλή. Αυτό εξυπηρετεί όχι μόνο τους ανθρώπους και τις ροές εργασίας μέσα στο κτίριο, αλλά και το περιβάλλον, με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Με την εταιρεία μας και την Uponor, εγκαθιστάτε ένα κλίμα με το οποίο όλοι αισθάνονται καλά. Ανεξάρτητα από τα σχέδιά σας, όταν πρόκειται για εσωτερικό κλιματισμό, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς.

022
004

Client : Μερτζανίδης Θεοδόσης, Πολιτικός Μηχανικός 

Location : Λάρισα

Area : 200 m2

Finished On : 20/03/2016

Value : € 6.000,00

Remarks : Ιερός Ναός, ανώτερης ενεργειακής κλάσης.

Περιγραφη

Ενδοδαπέδια θέρμανση UPONOR με πλάκες TECTO ND30-2, σωλήνα πολυστρωματικό MLCP 16X2 και συνθετικούς συλλέκτες με ροόμετρα.

Προκλησεις Εργου

Οι προκλήσεις του έργου, ήταν φυσικά οι μεγάλες επιφάνειες και οι αρμοί διαστολής. Προκλήσεις που με την UPONOR απαντήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Με το σύστημα της UPONOR, κάθε έργο, ανεξαρτήτου μεγέθους ή απαιτήσεων, είναι δυνατον να υλοποιηθεί, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές λύσεις της UPONOR.

Η δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος μέσα σε μεγάλες κτιριακές δομές αποτελεί κρίσιμο σχεδιαστικό και κατασκευαστικό παράγοντα. Η θέρμανση και η ψύξη με ακτινοβολία πολύ σύντομα θα είναι το παγκόσμιο πρότυπο για τη δημιουργία άνετων εσωτερικών κλιματικών συνθηκών. Η Uponor παρέχει μία περιβαλλοντικά αξιόπιστη λύση για κάθε τύπο κτηρίου, σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη. Σημαντικοί αρχιτέκτονες σε όλο τον κόσμο, εκτιμούν την Uponor για την ποικιλία των κατάλληλων συστημάτων της, την αξιοπιστία της και την βιωσιμότητά της.

Στοχοι Εργου

Στόχοι του έργου, ήταν η χρήση συστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας για θέρμανση – ψύξη, υψηλής ενεργειακής κλάσης.

023
028
026
010