(+30) 2410.623.192-4

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ktirio-300x166

Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ Energy Systems A.E. ιδρύθηκε το 1966 και είναι σήμερα από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς ειδών θέρμανσης στον κεντρικό Ελλαδικό χώρο.  Αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα διάφορους επώνυμους οίκους του εξωτερικού και επενδύει συνεχώς σε ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο, πετρέλαιο και άλλες μορφές ενέργειας.

apothikes2-300x189Η εταιρεία αντιπροσωπεύει από το 1989, τους καυστήρες του γνωστού Ιταλικού οίκου FBR. Η εταιρεία FBR κατασκευάζει καυστήρες πετρελαίου, αερίου, διπλού καυσίμου και μαζούτ για όλες τις εφαρμογές, οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές. Επίσης η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα τα καταξιωμένα στην αγορά ηλεκτρομπόϊλερ και μπόϊλερ της εταιρείας IDROPI, με γκάμα από 10 έως 1000 λίτρα, τα οποία αποτελούν άνετη, οικονομική και γρήγορη λύση για την τροφοδοσία ζεστού νερού χρήσης.

Εδώ και 27 χρόνια η εταιρεία συνεργάζεται με τον οίκο SIME που έχει πάνω από 40 χρόνια ιστορία και κατασκευάζει επιδαπέδιους και επίτοιχους λέβητες αερίου και πετρελαίου, καθώς και χυτοσίδηρα θερμαντικά σώματα. Η γκάμα των μοντέλων είναι ευρύτατη και σύμφωνα με τις πωλήσεις η εταιρεία SIME είναι μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές δυνάμεις στο χώρο. Απο το 2005 η εταιρεία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κυκλοφορητών IMP για την Ελλάδα. Επίσης εισάγει τα σώματα TOPLINE της DD, καθώς και τα γερμανικά δοχεία διαστολής για θέρμανση και πιεστικά συγκροτήματα της εταιρείας REFLEX. Στα είδη κρουνοποιίας υπάρχει η συνεργασία με τον γνωστό ιταλικό οίκο FAR και CIMBERIO, ενώ εδώ και κάποια χρόνια η εταιρεία HONEYWELL προμηθεύει την εταιρεία με βάνες, θερμοστάτες και άλλα είδη αυτοματισμού.

apothikes-300x193

Στην ελληνική αγορά υπάρχει συνεργασία δεκαετιών με την εταιρεία WILO σε κυκλοφορητές και αντλίες, καθώς και με τις εταιρείες BLUCALOR και THERMOLEV για χαλύβδινους λέβητες . Η εταιρεία το 2012 προχώρησε σε σημαντικές νέες συνεργασίες στον τομέα των αντλιών θερμότητας με την TOSHIBA – CARRIER, καθώς και με την UPONOR στον τομέα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού, στον τομέα του pellet με την ιταλική DZ, την VENETA STHUE και την THERMOLEV, στον τομέα της θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία με την ιταλική VARMATEC και στον τομέα των ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων με την ιταλική RADIALIGHT. 

01. Το Οραμα μας

Η εποχή της άσκοπης κατανάλωσης ενέργειας έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Η ανάγκη σήμερα για παραγωγή, διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε έργο έχει φέρει στο προσκήνιο νέες τεχνολογίες και μεθόδους!

Όραμά μας είναι να είμαστε δίπλα στον κάθε επαγγελματία, σε κάθε έργο του, ανεξαρτήτως μεγέθους, παρέχοντάς του άμεσα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

02. Η Αποστολη μας

Η ενσωμάτωση της 50χρονης εμπειρίας μας με τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους ώστε να υποστηρίζουμε τεχνικά και να παρέχουμε άμεσα τα προϊόντα διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων, στηρίζοντας έτσι τους συνεργάτες μας, κάνοντάς τους, πιο ανταγωνιστικούς στην αγορά.

03. Η Αξια μας

Η συνεργασία μας με επώνυμους οίκους  του εξωτερικού επί 50 έτη, μας έχει εδραιώσει τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό ως έναν αξιόπιστο εισαγωγέα, με άμεση παράδοση υλικών.

04. Στοχοι Επεκτασης

Στόχοι μας είναι η επέκταση τόσο στην εγχώρια αγορά με περισσότερα σημεία διανομής, όσο και στο εξωτερικό με νέες συνεργασίες.

Ιστορικο Εταιρειας

Η εταιρεία το 2016, γιορτάζει 50 χρόνια δραστηριότητας στον χώρο της θέρμανσης. Από το πρώτο κατάστημα της οικογενειακής επιχείρησης το 1966 επί της Παπασταύρου στην Λάρισα, μέχρι τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Γιάννουλη Λάρισας, η εταιρεία εδραιώθηκε ως ένας κορυφαίος εισαγωγέας ειδών θέρμανσης στην Ελληνική αγορά. Σήμερα διοικείται από την δεύτερη γεννιά, και οραματίζεται την συνέχεια της ιστορίας της για τουλάχιστον 50 ακόμη έτη!

ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

1966

Ιδρυση της Εταιρειας

To 1966, στην Λάρισα, επί της Παπασταύρου, ανοίγει το πρώτο κατάστημα διάθεσης στην τοπική αγορά ειδών θέρμανσης.

fyrogenis

1969

FYROGENIS – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Από το 1969 – 1989, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Θεσσαλίας των προϊόντων της FYROGENIS, Νο.1 σημείο σε πωλήσεις για όλη την Ελλάδα.

sime

1989

Συνεργασια με τον οικο SIME

Ο Ιταλικός οίκος SIME με πάνω από 40 χρόνια ιστορία κατασκευάζει επιδαπέδιους και επίτοιχους λέβητες αερίου και πετρελαίου, καθώς και χυτοσίδηρα θερμαντικά σώματα. Η γκάμα των μοντέλων είναι ευρύτατη και σύμφωνα με τις πωλήσεις η SIME είναι μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές δυνάμεις στο χώρο.

imas

1989

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ IMAS

Αποκλειστική αντιπροσωπεία του Ιταλικού οίκου θερμαντικών σωμάτων IMAS.

imp-pumps

2005

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ IMP PUMPS

Αποκλειστική αντιπροσωπεία της εταιρείας κυκλοφορητών IMP PUMPS.

AHI-CARRIER

2012

TOSHIBA- CARRIER

Η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στον χώρο των αντλιών θερμότητας, της ψύξης και του κλιματισμού εξασφαλίζοντας συενργασία με την AHI CARRIER και διαθέτει πλέον πλήρης γκάμα όλων των μοντέλων της TOSHIBA και της CARRIER

YDRAYLIKA

2014

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Η εταιρεία εισάγει πλέον στην γκάμα των προϊόντων της υδραυλικά είδη και εξαρτήματα. Για τον σκοπό αυτό συνεργάζεται με τις εταιρείες FAR, VALSIR, ΧΑΛΚΟΡ, CIMBERIO, AQUATHERM, INTERPLAST,

ACADEMYEX

2015

ACADEMY

Η εταιρεία καινοτομεί για άλλη μία φορά, και δημιουργεί την Exarhopoulos Energy Systems Academy.

Η εμπειρία των 50 ετών συνδυάζεται με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, παρέχοντας έτσι πλήρη και σωστή ενημέρωση για όλη την γκάμα των προϊόντων και μη της εταιρείας.

WILO

1967

WILO – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Από το 1967 – 1972, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Θεσσαλίας των κυκλοφορητών WILO, και επί σειρά ετών μετέπειτα, αποτελούσαμε το Νο.1 σημείο σε πωλήσεις κυκλοφορητών WILO για όλη την Ελλάδα.

fbr

1989

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ FBR

Αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα του γνωστού Ιταλικού οίκου FBR. Η FBR κατασκευάζει καυστήρες αερίου, πετρελαίου, διπλού καυσίμου και μαζούτ για όλες τις εφαρμογές, οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές.

idropi

1989

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ IDROPI

Αποκλειστική αντιπροσωπεία του Ιταλικού οίκου IDROPI, που κατασκευάζει τα καταξιωμένα στην αγορά ηλεκτρομπόϊλερ και μπόϊλερ, με γκάμα από 10 έως 1000 λίτρα, τα οποία αποτελούν άνετη, οικονομική και γρήγορη λύση για την τροφοδοσία ζεστού νερού χρήσης

infacoma

1990

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ INFACOMA

To 1990 ξεκινήσαμε την συμμετοχή μας στην Infacoma, για έκθεση των προϊόντων εισαγωγής μας.

apothikes2-300x189

2007

Μετεγκατασταση της εταιρειας

Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία μετακομίζει σε ιδιόκτητο χώρο με αποθήκες 3.000μ2, και χώρους έκθεσης και γραφείων 500μ2.

UPONOR

2013

UPONOR – Ενδοδαπεδια θερμανση και δροσισμος

Συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία UPONOR, για ενδοδαπέδια θέρμανση και πολυστρωματική σωλήνα.

BIGSOLAR

2015

BIG SOLAR

Η εταιρεία εισάγει πλέον στην γκάμα των προϊόντων της φωτοβολταϊκά πλαίσια, αντιστροφείς ενέργειας και λαμπτήρες LED, της BIG SOLAR, σηματοδοτώντας έτσι την στροφή της εταιρείας και στην παραγωγή ενέργειας.

ELCON

2016

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELCON

Η EXARHOPOULOS Energy Systems συμπράττει με την εταιρεία elcon, με εμπειρία 15 ετών σε θέματα μελέτης-επίβλεψης-κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Με την σύμπραξη αυτή, παρέχουμε πλέον στους πελάτες πλήρη τεχνική υποστήριξη στην εφαρμογή των προϊόντων μας.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Διοίκηση της Exarhopoulos Energy Systems έχοντας ως αξίες την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό έχει απώτερο στόχο να θέσει τις νέες βάσεις που απαιτούν οι σύγχρονες εξελίξεις που θα εδραιώσουν την εταιρεία και για τα επόμενα 50 χρόνια της Ιστορίας της.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

CEO

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΙΖΟΣ

CTO

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

CSO

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΜΑΡΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΔΡΑΓΚΑΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΚΙΛΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ/ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΤΑΚΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ