ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

uponor12_poia einaiΗ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, διαθέτει πλήρη γκάμα συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού του διεθνώς αναγνωρισμένου οίκου UPONOR, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Η UPONOR είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές συστημάτων υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης και ψύξης για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές στην Ευρώπη και στην Βόρεια Αμερική και κορυφαία εταιρεία στα συστήματα σωληνώσεων για δημόσια έργα υποδομών στις σκανδιναβικές χώρες. Οι βασικές εφαρμογές της UPONOR περιλαμβάνουν συστήματα κλιματισμού εσωτερικού χώρου και συστήματα πόσιμου νερού.

Στην EXARHOPOULOS ENERGY SYSTEMS με την UPONOR, σας παρέχουμε λύσεις κλιματισμού εσωτερικού χώρου, από εννοιολογικό σχεδιασμό (concept design) και προσομοιώσεις έως ενεργειακές μελέτες σκοπιμότητας για ολόκληρα κτίρια.

Η δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος μέσα σε εμπορικές ή δημόσιες δομές αποτελεί κρίσιμο σχεδιαστικό και κατασκευαστικό παράγοντα. Η θέρμανση και η ψύξη με ακτινοβολία πολύ σύντομα θα είναι το παγκόσμιο πρότυπο για τη δημιουργία άνετων εσωτερικών κλιματικών συνθηκών. Η Uponor, ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης στη θέρμανση με ακτινοβολία, πρωτοπορεί επίσης στην ψύξη με ακτινοβολία. Η Uponor παρέχει μια περιβαλλοντικά αξιόπιστη λύση για κάθε τύπο κτιρίου σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη. Σημαντικοί αρχιτέκτονες σε όλον τον κόσμο εκτιμούν την Uponor για την ποικιλία των κατάλληλων συστημάτων της, την αξιοπιστία και για τη βιωσιμότητά της. Ρίξτε απλώς μια ματιά στις ακόλουθες αναφορές. Κάθε μία από αυτές είναι μια πρόκληση και μια μεγάλη ευκαιρία να αποδειχθεί η τεχνογνωσία και η ευελιξία μας.

Τα συστήματα ακτινοβολίας της Uponor προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα:

  • Δυνατότητα ελέγχου και μεταβολής της θερμοκρασίας με ακρίβεια, σε διαφορετικά δωμάτια, περιοχές ή ζώνες σε όλη την έκταση ενός κτιρίου.
  • Πιο αθόρυβα από τα συστήματα εξαναγκασμένης ροής αέρα, παρέχουν ικανοποιητική ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου και εμποδίζουν την κυκλοφορία της σκόνης και των αλλεργιογόνων στον αέρα.
  • Εξοικονομήστε χώρο δαπέδου, εξαλείφοντας την ανάγκη εγκατάστασης μηχανικού εξοπλισμού στην κλιματιζόμενη περιοχή.

Ευχαριστο κλιμα με την UPONOR για ανθρωπους, εγκαταστασεις, οινοποιια – η οτιδηποτε θελετε!

Η εταιρεία μας με την Uponor δημιουργεί συστήματα κλιματισμού εσωτερικού χώρου, κατά παραγγελία, για οποιεσδήποτε κλιματικές συνθήκες. Όπως αποδεικνύουν εκατοντάδες αναφορές παγκοσμίως, τόσο η θέρμανση όσο και η ψύξη με ακτινοβολία εκμεταλλεύονται την ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας των σκυρόδετων δαπέδων ή των δαπέδων με στρώση επιχρίσματος, για τη θέρμανση και την ψύξη ενός κτιρίου. Στη θέρμανση με ακτινοβολία, η ενέργεια απομακρύνεται από τη θερμαινόμενη επιφάνεια, περιβάλλοντας τους ανθρώπους με θερμότητα. Στην ψύξη με ακτινοβολία συμβαίνει το αντίθετο, με την ενέργεια να κινείται προς την ψυχόμενη επιφάνεια, μειώνοντας τη θερμοκρασία του αέρα. Η Uponor σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε και τα δύο συστήματα σε μία εγκατάσταση, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε το σύστημα όλο τον χρόνο, όπως επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες, οι εποχές και το κλίμα. Αθόρυβα, αποτελεσματικά, βιώσιμα – και αόρατα Δεν μπορείτε να δείτε τι συνεισφέρει η Uponor στην ποιότητα ενός κτιρίου και δεν μπορείτε να το ακούσετε – αλλά μπορείτε να το αισθανθείτε. Είναι η ξεχωριστή γοητεία της προηγμένης τεχνολογίας που διατηρεί την ποιότητα της ζωής σταθερά υψηλή. Αυτό εξυπηρετεί όχι μόνο τους ανθρώπους και τις ροές εργασίας μέσα στο κτίριο, αλλά και το περιβάλλον, με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Με την εταιρεία μας και την Uponor, εγκαθιστάτε ένα κλίμα με το οποίο όλοι αισθάνονται καλά. Ανεξάρτητα από τα σχέδιά σας, όταν πρόκειται για εσωτερικό κλιματισμό, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς.

uponor - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 

 

Πληροφορίες για τα συστήματα της UPONOR.

uponor - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

 

Δείτε τα πλεονεκτήματα της UPONOR.

uponor - ΕΡΓΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

 

 

 

 

 

 

Δείτε έργα της UPONOR ανά τον κόσμο.

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

UPONOR – Υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού UPONOR. Πολυστρωματική σωλήνα MLCP, PEX-A, συνθετικά και ορειχάλκινα εξαρτήματα, μορφόπλακες, εργαλεία, συλλέκτες, ελεγκτές, σταθμοί ελέγχου, παρελκόμενα

Περισσότερα