ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η εταιρεία ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS, που εδρεύει στην Γιάννουλη Λάρισας (Οδ. Ελύτη και Περιάνδρου)), διοργανώνει, Διαγωνισμό υπό τον τίτλο « 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ».

1] Δικαίωμα και τρόπος συμμετοχής – Εξαιρέσεις συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα –επιτηδευματίες – που είναι ενήλικες και κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα. Τυχόν αποκατάσταση της ζημίας ή/και βλάβης της ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS ή άλλων συνεργατών της λόγω απόκρυψης αλήθειας, δήλωσης ψευδών στοιχείων κ.λπ. πράξεων ή παραλείψεων, υπαιτίων ή μη, που οδηγούν στην μη λήψη αληθινών στοιχείων των συμμετεχόντων χρηστών, δεν δύναται να αποκλειστεί.

Στον διαγωνισμό δεν μπορούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι στην ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS, καθώς επίσης οι σύζυγοί τους και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως και α΄ βαθμού.

Έκαστος χρήστης δικαιούται να συμμετάσχει πολλές φορές.

Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS διατηρεί δικαίωμα αποκλεισμού οποτεδήποτε συμμετέχοντα ακόμα και αν έχει ανακηρυχθεί νικητής, που θα δηλώσει ή θα προσκομίσει ψευδή κ.λπ. στοιχεία και επιφυλάσσεται για κάθε ζημία ή/και βλάβη που ήθελε προκληθεί από τυχόν ψευδείς και λοιπές παράνομες δηλώσεις, πράξεις ή παραλείψεις. Διευκρινίζεται, ότι για τη συμμετοχή απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος. Από και δια της ανταπόκρισης και εμφάνισης σε περίπτωση νίκης του τυχερού πελάτη της ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS, γίνεται από αυτόν ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.

2] Αντικείμενο διαγωνισμού – Συμμετοχή στην κλήρωση

Κάθε επιτηδευματίας που θα πραγματοποιεί αγορές μόνο για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, από την ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS, στο διάστημα από 01.04.2016 μέχρι και 31.12.2016 και, οι οποίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ωστόσο εντός του έτους (ήτοι έως και τις 31.12.16) με την έκδοση του νόμιμου παραστατικού για την παράδοση του/των προϊόντος, θα συμμετέχει με το νόμιμο παραστατικό (ανεξαρτήτως ποσού ) αυτόματα στην κλήρωση του τρέχοντος μηνός, προκειμένου να κληρωθεί ένα (1) τυχερό νόμιμο παραστατικό, που θα το κομίσει ένας μεγάλος νικητής, ο οποίος την ημερομηνία που θα οριστεί προσεχώς, θα κληθεί να μεταβεί στο Κατάστημα της ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS στην Γιάννουλη Λάρισας προκειμένου να  κερδίσει το καλάθι που θα του δοθεί με το αντίστοιχο δώρο της εβδομάδας. Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει ειδική κλήρωση για το δώρο του έτους στην οποία θα συμμετέχουν αυτόματα όλα τα νόμιμα παραστατικά του έτους. Δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό οι αποδείξεις λιανικής. Τα έξοδα μετάβασης στο σημείο του μεγάλου γεγονότος θα βαρύνουν τον νικητή.

Τα παραστατικά που μετέχουν στην κλήρωση είναι μόνο τα Τιμολόγια και τα Τιμολόγια-Δελτία Αποστολής.

ΔΕΝ συμμετέχουν τα Δελτία Αποστολής, Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης.

3) Κλήρωση και δώρα

Θα πραγματοποιηθούν 10 κληρώσεις που θα κληρώσουν 10 δώρα σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Α/Α

ΔΩΡΑ

ΚΛΗΡΩΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ – ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1

ΔΩΡΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

3 Μαΐου

Από 1.4.2016 έως 30.04.2016

2

ΔΩΡΟ ΜΑΙΟΥ

1 Ιουνίου

Από 1.5.2016 έως 31.05.2016

3

ΔΩΡΟ ΙΟΥΝΙΟΥ

1 Ιουλίου

Από 1.6.2016 έως 30.06.2016

4

ΔΩΡΟ ΙΟΥΛΙΟΥ

1 Αυγούστου

Από 1.7.2016 έως 31.07.2016

5

ΔΩΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1 Σεπτεμβρίου

Από 1.8.2016 έως 31.08.2016

6

ΔΩΡΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1 Οκτωβρίου

Από 1.9.2016 έως 30.09.2016

7

ΔΩΡΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1 Νοεμβρίου

Από 1.10.2016 έως 31.10.2016

8

ΔΩΡΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

1 Δεκεμβρίου

Από 1.11.2016 έως 30.11.2016

9 ΔΩΡΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2 Ιανουαρίου

Από 1.12.2016 έως 31.12.2016

10 ΔΩΡΟ ΕΤΟΥΣ 2 Ιανουαρίου

Από 1.1.2016 έως 31.12.2016

Η κλήρωση των συμμετεχουσών έγκυρων και εκδοθεισών σύμφωνα με τους παρόντες όρους νομίμων παραστατικών θα πραγματοποιείται στις παραπάνω ημερομηνίες στην έδρα της ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS στην Γιάννουλη Λάρισας και ώρα 12.00 μ.μ.. Θα κληρωθούν και επιλαχόντα παραστατικά. Για την κλήρωση των νικητών και των επιλαχόντων θα χρησιμοποιηθεί το online εργαλείο τυχαίας επιλογής της ιστοσελίδας www.random.org.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ειδοποιήσουν άμεσα την ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS, όπως θα τους υποδειχθεί μέσω της ανακοίνωσης στα κοινωνικά δίκτυα, και να προσκομίσουν την πρωτότυπη έγκυρη νόμιμη απόδειξη εντός (2) δύο ημερών από τη δημόσια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. Αν δεν το πράξουν και με τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν, τότε θα ακυρώνεται η νίκη τους και θα υπεισέρχεται ο αμέσως επόμενος επιλαχών στη θέση τους, με τους ίδιους όρους.

Το δικαίωμα παραλαβής του δώρου θα έχει ο νόμιμος κομιστής του πρωτότυπου νόμιμου παραστατικού.

Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS και οι συνεργάτες της δεν αναλαμβάνουν κάποια έτερη υποχρέωση πέραν των όσων ρητώς δηλώνονται στους παρόντες όρους.

4] Ρητή συγκατάθεση & αποδοχή των εμφανιζομένων νικητών

Όλοι οι νικητές (ο νικητής) επιπλέον αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

Αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να δέχεται να αποδέχεται να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.

Η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό της ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS ή από τις ενέργειες προώθησης, δημοσίευσης και προβολής στο παρόν ή στο μέλλον, σε οποιοδήποτε μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Δεν προσβάλλουν οι διαγωνιζόμενοι προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας ή άλλα δικαιώματα διανοίας ή την περιουσία και την ιδιοκτησία οποιουδήποτε τρίτου.

Παρέχουν τη ρητή και ξεκάθαρη συναίνεση και εξουσιοδότησή τους στη ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS, για τους σκοπούς της προβολής του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, να χρησιμοποιήσει τα ονόματα και να προβάλει τα πρόσωπα του Νικητή, μέσω προβολής, δημοσίευσης και αναπαραγωγής στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, συμπεριλαμβανομένου του ιστοτόπου της www.exarhopoulos.gr, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, όπως το Facebook, Twitter, LinkedIn, του καναλιού της στο YouTube, καθ’ όλη τη διάρκειά του ή και μεταγενέστερα.

Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την υλοποίηση αυτού του διαγωνισμού.

Παρέχουν τη ρητή συναίνεση και εξουσιοδότησή τους με μόνη και, εκ της συμμετοχής τους, να χρησιμοποιήσει και να εκμεταλλευτεί εμπορικά και διαφημιστικά η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS, από τη συμμετοχή τους, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής και μετά το πέρας του διαγωνισμού, κατά τον τρόπο, τον χρόνο και στον τόπο που εκείνη θα υποδείξει, για όσο χρονικό διάστημα απαιτούν οι περιστάσεις και οι σκοποί της, την εικόνα του νικητή για διαφημιστική προβολή, προώθηση, δημοσίευση, αναπαραγωγή και εκμετάλλευση, χωρίς την υποχρέωση πρότερης άλλης ενημέρωσης ή δέσμευσης ή υποχρέωσης ή καταβολής οιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ή ικανοποίησης, σε οποιοδήποτε μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Δίνουν τη συναίνεση στη ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS και τους συνεργάτες της να στέλνουν απευθείας e-mail, χωρίς αυτό να θεωρείται μήνυμα spam και να επικοινωνούν τηλεφωνικά, χωρίς αυτό να θεωρείται όχληση οιασδήποτε μορφής αναφορικά και, μέσα στα πλαίσια του παρόντος διαγωνισμού.

Η απόκριση και αποδοχή για εμφάνιση και συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί αποδοχή των παρόντων όρων και ρητή και ανεπιφύλακτη παροχή συγκατάθεσης εκ μέρους του νικητή για την αποθήκευση, επεξεργασία, δημοσίευση, εκμετάλλευση, προώθηση, με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικά ή έντυπα, του ονόματος και της εικόνας τους, ενόψει της συμμετοχής τους στον Διαγωνισμό και για τους σκοπούς του και σύμφωνα με όσα ορίζονται στους παρόντες όρους συμμετοχής, καθώς και για να χρησιμοποιηθούν για τους προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και της ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS και εντός του πλαισίου των παρόντων όρων.

5]Αποκλεισμός – Αλλαγές στον Διαγωνισμό

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι δεν πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις, που θέτουν οι όροι του διαγωνισμού, καθώς και όσοι παραβαίνουν τους τελευταίους.

Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον διαγωνισμό ή αργότερα, σε οποιοδήποτε στάδιο, πρόσωπα ή νικητές που, κατά την άποψη της είναι πιθανό να έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) παράνομα, αθέμιτα ή απατηλά μέσα και στοιχεία αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή να παραβούν κάποιον από τους όρους συμμετοχής ή τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας της ή των όρων χρήσης των κοινωνικών δικτύων, ή να προκαλούν ή να δύναται να προκαλέσουν ζημία ή/και βλάβη στη ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS με οποιονδήποτε τρόπο, πράξη ή παράλειψη. Ως αθέμιτα ή απατηλά μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά η κλοπή, η δήλωση ψευδών στοιχείων, η χρήση υβριστικού ή δυσφημιστικού περιεχομένου κλπ.

Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, κατά την κρίση της να τροποποιήσει, ανακαλέσει, μερικά ή ολικά τους όρους και τον παρόντα διαγωνισμό, να παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια αυτού ή να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, τον τόπο, την ώρα διεξαγωγής του, ή να ματαιώσει αυτόν. Η οποιαδήποτε αλλαγή θα ισχύει από τη δημοσίευσή της στην επίσημη σελίδα της στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι ταμειακές μηχανές, που έχει στη διάθεση της η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS αποτελούν τα επίσημα όργανα χρονομέτρησης, βάσει των οποίων ορίζεται ο χρόνος έναρξης, ο χρόνος λήξης, καθώς και ο χρόνος για το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο του χρονικού σημείου λήξης, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή και δε θα δεσμεύει την εταιρεία.

6]Ευθύνη

Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS δεν φέρει καμία ευθύνη για γεγονότα που εκφεύγουν του άμεσου πεδίου ελέγχου της, καθώς και για γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως καθυστερήσεις, ματαιώσεις πτήσεων, απεργίες κ.λπ.. Επίσης δεν ευθύνεται σε περίπτωση ακύρωσης ή αποκλεισμού διαγωνιζόμενου σε οποιοδήποτε στάδιο και για οποιονδήποτε λόγο ή σε περίπτωση ματαίωσης ή αναβολής του διαγωνισμού ή αλλαγής μερικώς ή ολικώς των δώρων ή των όρων του διαγωνισμού.

Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιονδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη από τα τεχνικά συστήματα και η καταχώριση των νομίμων αποδείξεων που δικαιούνται να συμμετέχουν βάσει των παρόντων όρων. Δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν προκύψουν σε οποιοδήποτε στάδιο και για οποιονδήποτε λόγο.

Επίσης η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS δεν ευθύνεται για την περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία με τον νικητή.

Η πρόκληση οποιασδήποτε ζημίας ή και βλάβης στη ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS λόγω παραβίασης των παρόντων όρων με οποιονδήποτε τρόπο (παροχή ψευδών δηλώσεων, στοιχείων κ.λπ.) συνεπάγεται υποχρέωση αποκατάστασης και επανόρθωσης αυτής.

7] Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι συμμετέχοντες, υπενθυμίζεται και υπογραμμίζεται, ότι δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα και δικαιώματα της ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS.

8] Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, θα τα συλλέγει, θα τα αποθηκεύει σε αρχείο και θα τα επεξεργάζεται η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS και οι συνεργάτες της.

Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από την ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS είναι η υποστήριξη των απαραίτητων δραστηριοτήτων, στα πλαίσια και μόνο, όπως ορίζεται στους παρόντες όρους και για τους σκοπούς του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Η ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS δικαιούται να διαβιβάζει τα απαιτούμενα δεδομένα των συμμετεχόντων στις συνεργαζόμενες ή σε συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης της σχέσης με τους συμμετέχοντες και με τους νικητές/επιλαχόντες, ή για στατιστικούς λόγους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του, διόρθωσης ή και αντίρρησης, βάσει των άρθρων 12, 13 του Ν. 2472/97, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στην ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ENERGY SYSTEMS (info@exarhopoulos.gr).

9] Διάφορα

Ανακύπτουσες διαφορές θα επιλύονται από τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια της Λάρισας. Τυχόν ακυρότητα όρου, δεν θίγει την εγκυρότητα των λοιπών.